Gemeente Breda Beste Werkgever Openbaar Bestuur 2015

Evelien Simons, concernadviseur HRM:

Dit kwam een beetje als een verrassing. Het onderzoek was namelijk een nulmeting, we wilden de 'thermometer erin steken'.

Beste Werkgeversverkiezing 2015: Gemeente Breda scoort

De gemeente Breda is winnaar in de categorie ‘grote gemeenten’ binnen de branche Openbaar Bestuur & Veiligheid bij de Beste Werkgeversverkiezing 2015. Breda scoort dit jaar het hoogst van de grote gemeenten (100.000+). Het geheim achter dit succes? Bevlogen medewerkers en Brabantse gezelligheid. Hoe kan het ook anders? 

BW magazine Breda

BW magazine Breda

De gemeente Breda is een unieke gemeente waar 1.500 medewerkers zich met passie inzetten voor 180.000 inwoners. Volgens Evelien Simons, concernadviseur HRM, zijn de collegialiteit en de Brabantse gezelligheid twee elementen die het werken bij de gemeente zo bijzonder maken.

‘Veel medewerkers werken niet alleen voor de gemeente, maar wonen er ook’, vertelt Simons in het interview dat te lezen is in het magazine Beste Werkgevers 2015 – special Openbaar Bestuur en Veiligheid. ‘Ze zijn trots op hun werk en zien de resultaten van hun werkzaamheden ook echt terug in de stad.’

Meer weten over medewerkersonderzoek?

Wil je óók meer inzicht krijgen in jouw team en jouw organisatie?

Magazine bestellen (gratis!)

Heeft u interesse in een gratis exemplaar van dit magazine? Hierin leest u alles over de best scorende overheidsorganisaties van Nederland. En u vindt artikelen over onder andere inzetbaarheid en arbeidsmobiliteit en high performance teams. Bestel het magazine via de Beste Werkgevers-website.

Reageer