Beste Werkgever Openbaar Bestuur & Veiligheid

InternetSpiegel organiseerde in 2014, 2015 en 2016 samen met Effectory de Beste Werkgevers verkiezing Openbaar Bestuur & Veiligheid. Op deze pagina vind je tips van de winnaars, (foto-)verslagen en informatie over de events en masterclasses. Ontdek hoe je een Beste Werkgever wordt!

Beste Werkgevers Event special: Openbaar Bestuur & Veiligheid

4 oktober 2016
BW event 4 oktober

Dinsdag 4 oktober maakten wij, in samenwerking met Effectory, tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam de winnaars bekend van de branche Openbaar Bestuur & Veiligheid. Het was een inspirerende bijeenkomst met 100 CEO’s, HR-directeuren en arbeidsmarktprofessionals binnen de overheid. Na een presentatie over de wendbaarheid van organisaties en een interactieve sessie over werkdrukbeleving, was het tijd…

Lees verder

Magazine: Beste Werkgevers Openbaar Bestuur & Veiligheid

Dit is de derde editie van het magazine Beste Werkgevers in de branche Openbaar Bestuur & Veiligheid. Een magazine vol verhalen van succesvolle organisaties. Over wat zij doen (of misschien juist wel laten) om medewerkers in hun kracht te zetten en optimaal te laten functioneren. Alle verhalen in dit magazine onderstrepen nog maar weer eens hoe belangrijk dit is en hoe zeer organisaties daarmee bezig zijn.

cover BW magazine OBV 2016

Top 10 branche Openbaar Bestuur & Veiligheid

top-10-beste-werkgevers-obv-jpeg

De top 10 van Beste Werkgevers uit de branche Openbaar Bestuur & Veiligheid is gebaseerd op het medewerkersonderzoek van InternetSpiegel in samenwerking met Effectory.

Bij iedere organisatie die deelneemt, krijgen de medewerkers de volgende zes vragen/stellingen voorgelegd.

  1. In hoeverre ben ik tevreden over mijn baan?
  2. In hoeverre ben ik tevreden over de organisatie waar ik werk?
  3. Ik ben trots op de organisatie.
  4. Ik sta achter de doelen van de organisatie.
  5. Ik voel dat ik gewaardeerd word door de organisatie.
  6. Ik krijg de kans om te doen waar ik goed in ben.

Interesse of vragen?

Stuur een e-mail naar internetspiegel@ictu.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

> InternetSpiegel

InternetSpiegel is een programma van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, in uitvoering bij Stichting ICTU.

ictu_logo_cmyk_

> Over

InternetSpiegel doet onderzoek naar verschillende thema’s die met werken bij de overheid te maken hebben, zoals inzetbaarheid, leiderschap en teamontwikkeling. Met de uitkomsten ondersteunen we overheidsorganisaties met deze thema's.

> Contact

ICTU. InternetSpiegel
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag
internetspiegel@ictu.nl

> Nieuwsbrief