De kracht van kennis

Wij geloven in de kracht van kennis als basis voor beleid. Om aannames te onderbouwen en een aanpak te vinden die écht werkt.

Feiten.

Wij leveren feiten over verschillende thema’s die met werken bij de overheid te maken hebben, zoals  arbeidsmobiliteit, leiderschap en teamontwikkeling. We brengen hiermee de uitdagingen in kaart waar overheidsorganisaties mee te maken hebben.

Ideeën.

We maken verbanden inzichtelijk die relevant zijn voor overheidsorganisaties en vullen dit aan met ideeën en adviezen voor oplossingen. We spiegelen, prikkelen en adviseren overheidsorganisaties, om de basis te leggen voor besluiten en vervolgacties.

Delen.

We publiceren in artikelen, rapporten en boeken. Daarnaast delen we onze kennis door het geven van presentaties en workshops binnen de overheid. We bieden ook onderzoeksinstrumenten aan waarmee je zélf aan de slag kunt.

Maak kennis met ons

Lucien Vermeer InternetSpiegel

Lucien Vermeer

Programmamanager.

Ik geloof in de kracht van kennis. Verantwoordelijk voor het InternetSpiegel team en betrokken bij kennisontwikkeling voor arbeidsmobiliteit, leiderschap en teamontwikkeling. Volg Lucien op Linkedin.

Lea Mazor

Lea Mazor

Adviseur/onderzoeker.

Ik heb een passie voor human resources en de drijfveren achter gedrag. Thema’s: arbeidsmobiliteit, teamontwikkeling en leiderschap.
Volg Lea op Linkedin.

Catharina Kolar

Catharina Kolar

Onderzoeker.

Gedreven om met goed onderzoek overheidsorganisaties en hun medewerkers verder te helpen. Ik ben verantwoordelijk voor secundaire analyses op onze data.

Margreet van Druten

Margreet van Druten

Contentmanager.

Waar ik van hou: tekst en taal in het algemeen. En toegankelijke, leesbare, vindbare content in het bijzonder. Verantwoordelijk voor de communicatie bij InternetSpiegel.
Volg Margreet op LinkedIn.

Brenda Vermeeren

Brenda Vermeeren

Adviseur/onderzoeker.

Ik geef, door middel van onderzoek, meer inzicht in de relatie tussen HRM en prestaties van publieke organisaties.
Volg Brenda op Linkedin.

Audrey Houwaart InternetSpiegel

Audrey Houwaart

Managementassistent.

Passie voor organiseren en ontzorgen. Verantwoordelijk voor het agendabeheer en de dagelijkse gang van zaken bij InternetSpiegel.
Volg Audrey op Linkedin

Eline Steenhuisen

Eline Steenhuisen

Adviseur/onderzoeker.

Gedrag interesseert me mateloos. Ik geloof dat HR-beleid effectiever wordt als we echt snappen waarom medewerkers doen wat ze doen en waarom ze zeggen wat ze zeggen.

Volg Eline op Linkedin.

fred-van-de-graaf

Fred van de Graaf

Adviseur.

Passie voor trends en cijfers. Verantwoordelijk voor het Datawarehouse; een informatiesysteem waarin bewegingen van het overheidspersoneel worden gemonitord.

Titia Sietsma

Titia Sietsma

Adviseur/onderzoeker.

Organisaties helpen om zo goed mogelijk te presteren, met nieuwe inzichten en informatie verkregen uit belevingsonderzoek onder interne of externe stakeholders. 

Alwin Bodo InternetSpiegel

Alwin Bodo

Controller/Sr. adviseur bedrijfsvoering.

Mijn passie? De boel in control houden. Ik ben verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Ik ben hands-on en graag goed geïnformeerd. Verder doe ik alles met een “smile”.
Volg Alwin op LinkedIn.

Contactinformatie

ICTU InternetSpiegel

Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

(t) 06-21137392
(e) internetspiegel@ictu.nl

> InternetSpiegel

InternetSpiegel is een programma van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, in uitvoering bij Stichting ICTU.

ictu_logo_cmyk_

> Over

InternetSpiegel doet onderzoek naar verschillende thema’s die met werken bij de overheid te maken hebben, zoals inzetbaarheid, leiderschap en teamontwikkeling. Met de uitkomsten ondersteunen we overheidsorganisaties met deze thema's.

> Contact

ICTU. InternetSpiegel
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag
internetspiegel@ictu.nl

> Nieuwsbrief