Beste Werkgever Openbaar Bestuur & Veiligheid

InternetSpiegel organiseert ieder jaar, in samenwerking met Effectory, de Beste Werkgevers Special Openbaar Bestuur & Veiligheid. Op deze pagina vind je tips van de winnaars, (foto-)verslagen en informatie over de events en masterclasses. Ontdek hoe je een Beste Werkgever wordt!

Meld je aan voor de Beste Werkgever Masterclass op 8 mei!

Maandagmiddag 8 mei is het zo ver. Dan organiseert InternetSpiegel de Beste Werkgevers Masterclass voor de sector Openbaar Bestuur & Veiligheid. En jij bent van harte uitgenodigd om hier bij aanwezig te zijn!

Het programma is inmiddels rond en het belooft een leuke en inspirerende middag te worden. De focus ligt op goed werkgeverschap binnen de sector Openbaar Bestuur & Veiligheid. Daarnaast komen er 2 sprekers met de nodige ervaring binnen de profitsector. Tijdens de presentaties is er genoeg ruimte voor interactie, zodat iedereen zijn kennis optimaal kan delen.

theater_amsterdam

 

Dus, ben je benieuwd naar de geheimen van goed werkgeverschap? En wil je weten wat andere organisaties een Beste Werkgever maakt? Kom dan op maandagmiddag 8 mei naar de Beste Werkgevers Masterclass voor de sector Openbaar Bestuur & Veiligheid! Hieronder zie je het programma. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar danny.paulich@effectory.com.

Tot ziens!

Programma

14.00 - 14.30: Inloop
14.30 - 14.45: Opening - Wat ons opvalt op het gebied van goed werkgeverschap binnen de sector (consultant Noortje de Lange)
14.45 - 15.15: Samenwerkingsverband Noord-Nederland (Beste Werkgever Openbaar Bestuur & Veiligheid)
15.15 - 15.45: Heembouw (Hoog scorende profitorganisatie)
15.45 - 16.15: Pauze
16.15 - 16.45: Alphen aan den Rijn (Beste 100.000+ gemeente)
16.45 - 17.00: Wat kunnen profit en non-profitorganisaties van elkaar leren? (consultant Myrte van Lee)
17.00 - 18.00: Afsluiting en borrel

Waar & wanneer:

  • Effectory, Amsterdam, Singel 126 (Voor gratis parkeerplekken wordt gezorgd);
  • maandag 8 mei 2017.

 

Beste Werkgevers special: Openbaar Bestuur & Veiligheid

4 oktober 2016
BW event 4 oktober

Dinsdag 4 oktober maakten wij, in samenwerking met Effectory, tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam de winnaars bekend van de branche Openbaar Bestuur & Veiligheid. Het was een inspirerende bijeenkomst met 100 CEO’s, HR-directeuren en arbeidsmarktprofessionals binnen de overheid. Na een presentatie over de wendbaarheid van organisaties en een interactieve sessie over werkdrukbeleving, was het tijd…

Lees verder

Magazine: Beste Werkgevers Openbaar Bestuur & Veiligheid

Dit is de derde editie van het magazine Beste Werkgevers in de branche Openbaar Bestuur & Veiligheid. Een magazine vol verhalen van succesvolle organisaties. Over wat zij doen (of misschien juist wel laten) om medewerkers in hun kracht te zetten en optimaal te laten functioneren. Alle verhalen in dit magazine onderstrepen nog maar weer eens hoe belangrijk dit is en hoe zeer organisaties daarmee bezig zijn.

cover BW magazine OBV 2016

Top 10 branche Openbaar Bestuur & Veiligheid

top-10-beste-werkgevers-obv-jpeg

De top 10 van Beste Werkgevers uit de branche Openbaar Bestuur & Veiligheid is gebaseerd op het medewerkersonderzoek van InternetSpiegel in samenwerking met Effectory.

Bij iedere organisatie die deelneemt, krijgen de medewerkers de volgende zes vragen/stellingen voorgelegd.

1. In hoeverre ben ik tevreden over mijn baan, alles bijeengenomen? 2. In hoeverre ben ik tevreden over de organisatie waar ik werk, alles bijeengenomen?
3. Ik ben trots op de organisatie.
4. Ik sta achter de doelen van de organisatie.
5. Ik voel dat ik gewaardeerd word door de organisatie.
6. Ik krijg de kans om te doen waar ik goed in ben.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?

Neem contact op met Jurgen: jurgen.visser@ictu.nl.

Je kunt ook je gegevens achterlaten, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

jurgen-visser
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

> InternetSpiegel

InternetSpiegel is een programma van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, in uitvoering bij Stichting ICTU.

ictu_logo_cmyk_

> Over

InternetSpiegel doet onderzoek naar verschillende thema’s die met werken bij de overheid te maken hebben, zoals arbeidsmobiliteit, leiderschap en teamontwikkeling. Met de uitkomsten ondersteunen we overheids-organisaties met deze thema's.

> Contact

ICTU. InternetSpiegel
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag
info@internetspiegel.nl